About

steven versees hair stylist make up (28)

Ik ben een gepassioneerde, energieke jongeman die open staat voor allerlei nieuwe dingen.

Benieuwd? Let’s go!

Ik heb een zwak voor alles wat met kunst en mode te maken heeft! Reeds jong zat ik uren in de modemagazines te kijken en zocht ik naar alles dat te maken had met het uiterlijk van de mens, kapsels, make-up, styling, maar ook kunst en architectuur.

Ik voltooide met succes de kappersopleiding in Merksem en tot op vandaag ben ik nog steeds een gepassioneerde kapper. Daarnaast volgde ik cursussen make-up aan de schoonheidsschool van Antwerpen. Aangevuld met enkele boeiende stages kon ik mezelf ontplooien.

Door cursussen te volgen bij Make-up Designory, Esther Jacobs en Peggy Timmermans blijf ik op de hoogte van de hedendaagse trends.

Ondertussen kan ik me een trotse kapper, make-up-artist en stylist noemen die gaat voor allerlei toffe, creatieve, gedurfde maar ook serene zaken. De drijfveren voor een professionele samenwerking zijn de energie en nieuwe ideeën, zo maken we een geslaagd project.

Sculpture Project is één van mijn laatste realisaties. Het samenbrengen van jongeren, het uitwerken van een idee en het leiden van de productie werden een unieke ervaring die ik niet snel zal vergeten.

Heeft u vragen, of wilt u eens brainstormen over een uw ideën? Contacteer me gerust en ik denk met u mee!